Dört Eksi Dört @ İstanbul

Etkinlikler
Dans
Festival
Konser
Parti
Sergi
Sinema
Tiyatro
Mayýs 2012 Etkinlikleri
PztSalýÇrþPrþCmCmtPzr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
İstanbul'da Bugün
Kültür & Sanat Haberleri
Opera AfiÅŸleri Sergisi
Opera Afişleri Sergisi 17 Mart Cumartesi günü Süreyya Operası`nda Kadıköy Belediyesinin "Opera Afişleri Sergisi...
• Sezen Aksu Burslu Çocuklar İ
• Sezen Aksu Konseri
• Karia`lı Kadınlar FotoÄŸraf
• Kadir İnanır Ameliyat Olacak
• Kadir İnanır`dan Kötü Habe
• Oscar Ödülleri Sahiplerini B
• 84. Oscar Ödülleri Töreni
• Houston BoÄŸularak mı Öldü?
• "Love me Back" Dinlenme Rekoru
 
İstanbul > Etkinlik > Tiyatro > Tiyatro Z

Dört Eksi Dört

 
Dört Eksi Dört
Sayfayı Yazdır | Facebook'a Ekle

Technorati | Digg | Delicious | Google | Yahoo | Stample Upon | Reddit | Mixx
Tarih Aralığı
15 Þubat 2008
16 Þubat 2008
25 Þubat 2008
01 Mart 2008
21 Mart 2008
22 Mart 2008
24 Mart 2008
28 Mart 2008
29 Mart 2008
31 Mart 2008

Saat
20:00

Yer
> Tiyatro Z

Bilet
15 YTL
4 eksi 4” bir iliÅŸkinin anatomisini çıkarıyor. Bir iliÅŸkinin cinsel yakınlaÅŸma yaÅŸanmadan öncesini ve sonrasını ana çatı olarak belirlerken olması ve olmaması gerekenler, kurgu ve gerçek, yalan ve samimiyet gibi kavramlar irdeleniyor.

4 eksi 4” bir iliÅŸkinin anatomisini çıkarıyor. Bir iliÅŸkinin cinsel yakınlaÅŸma yaÅŸanmadan öncesini ve sonrasını ana çatı olarak belirlerken olması ve olmaması gerekenler, kurgu ve gerçek, yalan ve samimiyet gibi kavramlar irdeleniyor.
Bir dörtlemenin ikinci parçası olarak niteleyebileceÄŸimiz oyunda iki çift, bir gece öncesini ve bir gece sonrasını canlandırıyor. “4 bölü 4” oyununda olduÄŸu gibi, ana karakterimiz yine kadın... onun iç dünyasında katman katman hikayeleri soyup çıkarıyoruz. Kadının hayatını yavaÅŸ yavaÅŸ keÅŸfediyoruz.
GeçtiÄŸimiz sezon “4 bölü 4” oyunu Lions Tiyatro Kurulu Jüri Özel Ödülünü almıştı. “4 eksi 4” ise bu oyunun devamı mahiyetinde dörtlemenin ikinci bölümü olarak nitelendirilebilir.
Tiyatro Z kafe-tiyatro örneğinin ikincisini vereceği bu oyunda yeni bir oyunculuk arayışına girdi. Haraket, beden dili ve dansın ağarlıkta olduğu bu oyunu çayınızı yudumlarken yanıbaşınıza kadar gelen oyuncuların sıcak nefesini duyarak izleyeceksiniz.
“4 eksi 4” oyunu 16 yaşından küçükler için sakıncalıdır.

4 eksi 4
Yazan: Cem Kenar
Yöneten: Bengi Heval Öz
Kostüm: Can Tuğcuoğlu
Yönetmen Yardımcısı: Gülsevin Aydın

Oyuncular:  Elif Sümbül Sert, Derya Aslan, Aydın Şentürk, İstemihan Tuna

Etiketler : » elif sümbül sert » derya aslan » aydın şentürk » istemihan tuna » tiyatro z » 4 eksi 4 » cem kenar » heval öz
 
Mekandaki DiÄŸer Etkinlikler

Fratres (EtkileÅŸimli Performans)

Dua Odası