Hadise yeni albümünün gala konseriyle Sapphire Club’da ilk kez İstanbul dinleyicisi ile buluÅŸuyor…
GeçtiÄŸimiz ay Pasaj Müzik etiketiyle yayınladığı albümünün ilk konseriyle Hadise 7 Kasım Cuma gecesi Sapphire’de sevenlerinin karşısına çıkıyor.Merakla beklenen Hadise konserinde birçok sürprizde yer alıyor,Hadise bu geceye özel dans showlarıyla İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir performans sergileyecek.
Â
Sözleri Sezen Aksu’ya bestesi kendisine ait Deli OÄŸlan ÅŸarkısı ile bu yaz radyolarda ve gece kuluplerinde en çok çalınan parçalarından birinin sahibi Hadise albümde yer alan AÅŸkkolik ÅŸarkısı ile de son günlerde müzik listelerde üst sıralarda yer almayı baÅŸardı.
Prodüktörlüğünü Yves Gaillard’ın üstlendiÄŸi,17 ÅŸarkının yer aldığı “HADİSE” albümünün kayıtları Brüksel, Milano ve İstanbul’da tamamlandı.
BİYOGRAFİ:
1985 yılında Belçika’da Anvers yakınlarındaki Mol kasabasında doÄŸan Hadise, Ekonomi ve ÇaÄŸdaÅŸ Diller eÄŸitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziÄŸe yönelmeye karar verdi. Müzik yapımcıları ve müzikseverler tarafından ilk olarak, Belçika’nın pop idol yarışması ‘‘Idool 2003’’te fark edildi.
Yarışmayı birincilikle bitirmiÅŸ olmasa da albüm teklifleri alan Hadise, ilk single’ı “Sweat”i 2004 yılında yayınladı ve single`ın hit olmasıyla müzik kanallarında klipleri sık sık gösterilmeye baÅŸlandı. Yurtdışında çıkardığı ikinci single`ı Stir Me Up (Kışkırt Beni-6 Mayıs 2005) ile tüm Avrupa`da farkedildi ve çıkış parçası "Stir Me Up", pek çok Summer Hits albümüne girdi. Üçüncü single`ının adı olan Milk Chocolate Girl (Sütlü Çikolata Kız-9 Ekim 2005), daha sonra Hadise`nin lakabı haline geldi. Dördüncü single`ı Ain`t No Love Lost (13 Ocak 2006) albümündeki Ain`t No Love Lost adlı ÅŸarkının Burdayım adıyla Türkçe bir versiyonu oluÅŸturuldu. Hadise`nin beÅŸinci single`ı Bad Boy (Kötü Çocuk - 4 AÄŸustos 2006), yazın piyasaya sürüldü ve diÄŸer albümler gibi o da dinleyici kitlesinden olumlu tepkiler aldı. 3 Ekim 2007 tarihinde yeni single çalışması olan "A Good Kiss" adlı single `ı piyasaya çıkardı ve ÅŸarkının klibini İstanbul`da çekti.
Haziran 2008 de yurtdışında yayınlanan Hadise albümü ile müzik serüvenine devam eden sanatçı Pasaj Müzik’le anlaÅŸarak Sezen Aksu’nun sözlerini yazdığı Deli OÄŸlan ÅŸarkısı ve klibi ile 2008 yazında Türk radyolarında ve müzik televizyonlarında 1 numaraya kadar yükseldi.
Hadise’nin kendi adını taşıyan albümü Pasaj Müzik etiketi ile 24 Eylül 2008’de Türkiye’de de yayınladı. |