CRR`den yapılan açıklamaya göre, Hiromi Uehara`ya konserinde, basta Tony Grey ve davullarda Martin Valihora eşlik edecek.
Uehara, caz dünyasını ilk kez 2003 yılında çıkardığı "Another Mind" albümüyle büyüledi. Sanatçının, 100 bin satan bu ilk albümü Japonya`da "Yılın Caz Albümü" seçildi ve altın plak oldu. Besteci ve tuşlu çalgılar ustası Uehara`nın çıkardığı 4 albüm de sayısız ödüle layık bulundu.
Yaşayan en önemli cazcılardan Chick Corea ile doğaçlama yapan 1979 doğumlu Hiromi Uehera, kendini etkileyen isimler listesinde Bach, Oscar Peterson, Franz Liszt, Ahmad Jamal`in yanı sıra Sly, Family Stone, Dream Theatre ve King Crimson`ı sıralıyor.
Müziğine bir isim vermeyen genç sanatçının konser biletleri, CRR Konser Salonu gişesinden ve Biletix aracılığıyla alınabilecek
fotoğraf: frank capri