Genel

Daha Önce Bilmenizi İstediğiniz 3 Video Kolaj Yapıcı

Bilgisayarınıza herhangi bir yazılım yüklemekten kaçınmak için bazı çevrimiçi araçları deneyin. Hangi cihazı kullanırsanız kullanın, kolayca müzik veya resim içeren bir video kolajı yapabilirsiniz. En iyi 3 çevrimiçi video kolaj yapıcı bu bölümde tanıtılmaktadır. 

Araç 1. Kapwing

Bu, filmler, resimler ve GIF’ler içeren bir multimedya kolajına izin veren harika bir ücretsiz çevrimiçi video düzenleyicidir. Ayrıca düzenleme araçlarında metin, çıkartmalar, resimler, başlık, arka plan, animasyonlar ve diğer görsel öğelerle geliştirebilirsiniz. 

Ana Özellikler:

  • Projenizin hacmini ayarlayın
  • Yazılım kurulumu gerektirmeyen bilgisayar türleri üzerinde çalışın
  • Müzik ve metin içeren bir kolaj oluşturmaya izin verin

Adım 1.  Resmi web sitesinden bu platforma gidin. Ardından, istediğinizi eklemek için “Başlayın” veya “Dosya Yükle” arasından seçim yapın. 

Adım 2. Şimdi, “Yükle” ye tıklayarak bu platforma başka bir video ekleyin. Bazı efektler eklemek için “Videolar”a tıklayın.

3. Adım.  Ardından, alttaki araç çubuğundan bir kolaj oluşturmak için iki videoyu ayarlayın. Bundan sonra, kaydedebilirsiniz.

Araç 2. Kizoa

Başka bir çevrimiçi video kolaj yapma platformudur. Bunun en büyük yararı, onu şablonlarla oluşturabilmenizdir. İçinde birbirinden güzel şablonlar var. Proje düzenlendikten sonra daha sonra görüntülemek için doğrudan bilgisayarınıza kaydedilebilir.

Ana Özellikler:

  • Sıfırdan veya şablonlardan oluşturun
  • Fotoğrafları ve metinleri kişiselleştirin
  • Çevrimiçi çalışmayı bilgisayarınıza kaydedin

Adım 1. Seçilen filmleri birer birer içe aktarmak için web sitesine gidin ve “Fotoğraf/video ekle”ye tıklayın.

Adım 2. Bir süre bekleyin ve ardından ikincisini ekleyin Bundan sonra, üst araç çubuğundan “Kolaj Oluşturucu” seçeneğini seçin.

Adım 3. Bu arada, ona bazı öğeler ekleyin. Bilgisayara kaydetmek için “İndir” e tıklayın.

Araç 3. inVideo

Aynı zamanda farklı videoları dakikalar içinde birleştirebilen popüler bir araçtır. Efektleri geliştirmek için galerinizdeki video klipleri kullanabilirsiniz. Bir fotoğraf kolajı yapmak da onu kullanarak erişilebilir. Kişisel çalışmanızı mükemmel bir şekilde oluşturmak için birçok resim ve metin arasından seçim yapmanızı sağlar.

Ana Özellikler:

  • Çalışmayı zenginleştirmek için birçok ücretsiz şablon sağlayın
  • Bazı temel ve gelişmiş düzenleme araçlarıyla oluşturulmuştur
  • Kişisel kolajı sıfırdan oluşturun

Adım 1.  Bu aracı gerçekleştirin ve hesabınıza giriş yapın. Görevi başlatmak için “Bir Video Yap” ı tıklayın.

Adım 2. Favorinizi seçmek için “Şablon” bölümüne gidin. Ayrıca, buna arka plan müziği ekleyebilirsiniz.

Adım 3. Çeşitli düzenleme araçları ile projeyi istediğiniz şekilde düzenleyin. Bittiğinde, “Dışa Aktar” ı tıklayın ve indirin. 

Kolaj ayrıca çıkartmalarla süslenebilir veya resim yazıları veya kişisel logonuzdan bile oluşabilen bir filigran ile sağlanabilir. Tüm blogcular için çok kullanışlı bir özellik, her sosyal medya için özel bir orana sahip bir dizi şablondur. İkincisi, çalışmanızın sonucu için ihracat hedefi de olabilir.

Birkaç klibi bir araya toplayabilir veya mevcut çekimlerin bölümlerini kullanabilir, gerekirse bunları döndürebilir ve projenin temasına ve havasına uyan herhangi bir müziği üst üste koyabilirsiniz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top