Genel

Ev Temizliği için Ergonomik ve Rahat 4 Püf Nokta

Eviniz için ergonomik ve basit bir halde temizlik yapmak istiyorsanız hususi bilgileri hiç atlamamalısınız. Temizlik için uygulayabileceğiniz püf noktaları yardımıyla kısa vakit içinde daha azca eforla en üst seviye temizlik tesiri elde edebilirsiniz

1. Planlama

Etkisinde bırakan bir temizlik yapmadan ilkin minik bir plan oluşturmalısınız. Böylelikle temizliğe nereden başlayıp ne halde sonlandırabileceğinizi belirlemiş olmuş olursunuz. Planlı bir halde hareket ettiğiniz takdirde temizlik esnasında ortaya çıkabilecek süre kayıplarını ve problemleri en düşük seviyelere indirmiş olmuş olursunuz. Plan oluşturacağınız zamanlarda öncelik sırasına gore hareket etmeye ihtimam göstermelisiniz.

2. Doğru Ürün Tarzı

Ev temizliğini ergonomik bir halde yapmak istiyorsanız doğru ürünleri seçmeye ihtimam göstermelisiniz. Ek olarak hangi ürünleri hangi alanlarda kullanacağınızı bilmeniz de daha süratli hareket edebilmenizi sağlar. Mesele kireçse kireç çözücüler veya klorsuz çamaşır suyu kullanabilirsiniz. Yağlar için yağ çözücü, bulaşık deterjanı veya amonyaklı temizleyicileri de deneyebilirsiniz. Mikroplarla ve bakteriler ile savaşım edebilmek adına klorlu yapıya haiz olan çamaşır suyunu tercih edebilirsiniz. Deterjanlarınızı birbirine karıştırmamaya ve temizlik meydana getirilen alanı iyi bir halde havalandırmaya ihtimam göstermelisiniz. Temizlik için kaliteli içeriğe haiz olan ürünlere yönelmeniz de mühim ve atlanmaması ihtiyaç duyulan bir ayrıntıdır.

3. Zemin Temizliğini Ergonomik Halde Yapabilmek

Zemin, temizlik esnasında en çok zaman alan bölge olabilir. Doğru yardımcılar yardımıyla zemin temizliğini son aşama basit bir halde yapabilirsiniz. Alanların kaygan olmadan bir tek nemle temizlenmesini sağlayabilen hususi mamüller en zor alanlara ulaşabilmenizi sağlar. Yüzey temizleyicileri de yerin türüne gore seçmeniz önemlidir.

4. Zorlayıcı Lekelere Karşı Tedbir Almak

Banyo benzer biçimde alanlarda çıkmayan pas lekelerini saatlerce ovalamanız veya yüzeyleri çizebilecek sert hamlelerde bulunmanız gerekmez. Paslı alanlara klorlu içeriğe haiz çamaşır suyu döktükten sonrasında üst kısmını pamukla tamamen kapatmayı deneyebilirsiniz. İşlemi gerçekleştirebilmek için konsantre çamaşır suyu kullanmanız icap eder. Bu sayede çamaşır suyunun akarak kaybolmasını önleyebilirsiniz. Birkaç saatlik süreden sonrasında pamukları kaldırırsanız pas lekelerini hafifçe hareketlerle kolayca çıkarabilirsiniz. Ev temizliği hizmeti arayışında ilk akla gelen Armut’u tercih ederek de temizliğinizin ergonomik ve sıhhatli bir halde yapılabilmesini sağlayabilirsiniz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top