Sağlık

Bişektomi yardımıyla tombul yanakların üstesinden gelin!

Her insanın iki yanağında yanak yağ yastıkçığı vardır. Yanakların tam ortasındadır. Bu yağ yastığı yüzünüzün şeklini olumsuz etkisinde bırakır. Bişektomi, yanak görünümünü düzelttiği için çene çizgisini anında inceltir ve şekillendirir. Tombul yanaklara sonsuza kadar veda etme tarihi!

Yuvarlak yüzlü birçok insan, hürmet görmekte ve bir otorite figürü olarak işlem görmekte güçlük çekiyor. Daha olgun bir yüz görünümüne haiz olmak, insanların sizi daha ciddiye almasına ve otorite konumlarında daha güvende hissetmenize destek olabilir.

Bukkal yağ yastığı, yanak içerisinde bulunan hususi bir yağ cebidir. Aşırı yanak hasım, oldukca dolgun, bebeksi bir görünümle sonuçlanır. Bukkal hasım, yüz kasları içinde yer edinen, yüzün her iki tarafında bulunan derin bir yağ hacminin devamıdır. Yüzün öteki yapılarından kolayca ayrılır ve alt yüz dolgunluğunu azaltmaya destek olmak için muhteşem bir çıkarma hedefidir. Yüze daha bariz bir manzara vermek için yaygın olarak geliştirilmiş olan üst yanak şu demek oluyor ki elmacık kemiği yağ yastığından oldukca farkına varır.

NEDEN BİŞEKTOMİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Aşırı yanak hasım, yüze oldukca sık olarak tombul yahut “bebeksi” görünümü veren bir özelliktir. Bukkal yağ, aşırı yahut düşük yüz yağına haiz birçok birey de vardır, bu kişiler de vaziyet ile ilişkili görünümden mutsuzdur. Quartz Clinique’de bişektomi, daha ince yüz hatları ile sonuçlanan daha hafifçe yüz dolgunluğunu azaltmanın bayağı ve etken bir yoludur. Prosedür, yüz şeklini kare yahut kutu görünümünden daha keskin ve cazibeli bir “V” yahut “kalp” şekline dönüştürür. Bişektomi fiyatlarını öğrenmek için ekibimize ulaşabilirsiniz…

BİŞEKTOMİ PROSEDÜRÜ HAKKINDA

Bişektomi sedasyon yahut toplu muamele olduğunda lokal yahut genel anestezi altında yapılabilen oldukca bayağı ve süratli bir işlemdir. Anestezi tarzı ve ameliyata yaklaşım hastanın tercihine ve aynı anda başka işlemler yapılıp yapılmadığına bakılırsa yapılır. Bişektomi, tek başına 60 dakikadan azca sürebilen bir işlemdir. Tek başına yahut öteki herhangi bir prosedürle aynı anda yapılabilir. Tecrübeli ellerde yanak yağlarının katılması oldukca basittir. Bişektomi fiyatları ve kombine edilebilir güzel duyu prosedürler için Quartz Clinique’e ulaşabilirsiniz…

Bölgeyi uyuşturduktan sonrasında hekim ağız içerisinde yanakta ufak bir kesi meydana getirecek ve oldukca süratli bir halde bukkal yağ yastığını bulup çıkaracaktır. Bir kere izole edildiğinde, yanak hasım, çevresindeki öteki yapılarla minimal bağlantısı olduğundan yanaktan “dışarı menfaat”. Öteki yanak yapılarından oldukca izole olduğundan, yüzdeki öteki yapılara müdahale edilmeden yanak hasım kolayca alınır. Hekim, muhteşem oranda yağın alınmasını sağlamak için büyük itina gösterir: rafine ve ince bir manzara vermek için kafi, sadece yüzün içi boş görünmemesi için de dikkatli yapılmalıdır. Yağ alındıktan sonrasında kesi eriyen dikişlerle kapatılır ve muamele tamamlanır.

Bişektomiye İhtiyacım Var mı?

Bişektomi kozmetik bir işlemdir tıbbi olarak lüzumlu değildir. Yüz yapısından memnun olmayan kişiler yanak bölgesindeki yağ aldırma işlemini tercih edebilirler. Asla kimse bir başkasını memnun etmek için ameliyat olmamalıdır. Sıhhatli ve ülkü kiloda olan hastalar muamele için müsait adaylardır.

Bişektomi Ne Kadar Güvenlidir?

Her ameliyatta olduğu benzer biçimde bişektominin de riskleri vardır. Ihtimaller içinde riskler içinde kanama, hematom, enfeksiyon, derin ven trombozu, kalp ve uyuşukluk, anestezi riskleri, yüz kaslarında zayıflık ve öteki komplikasyonlar bulunur. Esasen ince bir yüzünüz var ise, yanak yağınızı aldırmamalısınız. Yalnız yanaklarınızın cılız yahut içi boş görünmesine yol açar. 

BİŞEKTOMİ SONRASI

Bişektomi prosedüründen iyileşme, günlük yaşamınız üstünde en az tesir ile oldukca kolaydır. Yanakta reçetesiz satılan ilaçlarla kolayca tedavi edilebilen ufak bir şişlik ve en az ağrı olabilir. İşlemden daha sonra yanak konturunda bir iyileşme görmüş olacaksınız, sadece nihai netice, şişlik azaldıkça bir tek sonraki günler ve haftalar içerisinde iyileşmeye devam edecektir. İlk birkaç günden sonrasında herhangi bir rejim yahut aktivite kısıtlaması yoktur ve bütün hastalar düzgüsel rutinlerine dönerler.

Op. Dr. Leyla Arvas

Internet Site: https://www.drleylaarvas.com

Feysbuk  :@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top