Sağlık

Cilt Bakımında Nemlendirici Kullanması

Sağlıkla ışıldayan bir cilde ulaşmanın en temel kuralı temizlenmiş ve nemlendirilmiş bir cilttir. Yaşın ilerlemesi, hayat tarzındaki değişik değişimler, stres şeklinde birçok nedenden kaynaklı cilt problemleri oluşabilir. Bu problemleri en aza indirmek, canlı ve sıhhatli bir cilde kavuşmak için cildin rutubet açısından doğru beslenmesi icap eder. Peki nemlendirici nelerdir? Diyorsanız derhal detaylara geçelim.

Nemlendirici, en sıradan anlamıyla cildin su ihtiyacını karşılayan cilt bakım ürünüdür. Cilt bakımının vazgeçilmezleri içinde yer alır. Cildin bariyerini güçlendirerek cildi dış etkenlere karşı korur ve oluşabilecek cilt sorunlarını en aza indirgemeyi sağlar. Nemlendiricinin genel hatlarıyla yararları ise;

  • Cildin esnekliğini arttırır.s
  • Çizgi, kırışıklık şeklinde yaşlılık emarelerini en aza indirger.
  • Kir sorunun azalmasını sağlar.
  • Kuruluğu azaltır.
  • Cildi yumuşatır ve rahatlatır.

Belirttiğimiz şeklinde her cilt neme gerekseme duyar. Burada dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan nokta tercih edeceğiniz nemlendiricinin cilt tipinizle ahenkli olmasıdır. Bu doğrultuda siz de her ciltle ahenkli olarak geliştirilen Avene ürünlerini tercih edebilirsiniz. Gelin beraber inceleyelim…

Avene Hydrance Aqua Gel

Antioksidan içerikli nemlendirici jel kremdir. Cilde detoks tesir sağlar. Formülündeki Cohederm kompleksi ile nemi cilde hapseder. Hafifçe jel yapısı cildi yağlandırmaz, basit emilim sağlar. Cilde naturel bir parlaklık ve canlılık kazandırır. Bütün cilt tipleriyle uyumludur.

Avene Tolerance Extreme Emulsion

Karma ve duyarlı ciltler için hususi olarak hazırlanmıştır. İçeriğinde bulunan termal su cildi nemlendirir ve yatıştırır. Geliştirilmiş formülü cildin naturel rutubet seviyesini korumayı destek sunar. Emülsiyon yapısı cilde kolayca emilim sağlar.

Avene Hydrance Riche

Kuru ciltler için nemlendiricidir. İçeriğinde bulunan Karite hasım cildi nemlendirir ve besler. Termal su formülü ciltteki hassasiyeti yatıştırır ve cildin rutubet bariyerini kuvvetlendirir. Cilde canlılık ve parlaklık kazandırır.

Siz de bütün nemlendirici ürünlerini Dermokozmetika sitesinden inceleyebilir, istediğiniz ürüne müsait fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle derhal haiz olabilirsiniz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top