Moda

Sokak stili: trençkot modası

Trençkotlar, son yılların en fazlaca kullanılan parçalarından biridir. Tesettür giyim hikayesinde her sene önder konumda olan Moda Merve’de birçok renk ve çeşitte trençkot bulunmaktadır. Kaliteli kumaşı ile üzerinizde oldukca güzel kalacak trençkotları Moda Merve sitesine giderek birçok çeşit arasından kendinize en yakışacak olanı seçip emin bir alışveriş yapabilirsiniz. Trençkotların bu kadar sevilmesinin sebebi sokak stilinin kilit parçasını oluşturmasıdır. Trençkot kullanarak oldukca düz ve herhangi bir vakası bulunmayan kombinleri oldukca şık izah edebilirsiniz. Tek bir parça ile şık olmak her insanın düşsel ve bundan dolayı bilhassa bahar ve sonbahar aylarında trençkot kullanmanızı önermekteyiz. Trençkotunuz şayet aleni renklerden meydana geliyorsa geniş paçalı veya kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz. Pantolonlarınızın aleni renkli olması da bir bütünlük oluşturacaktır. Aleni tonlarında olan bir trençkotu geniş beyaz veya bej kumaş pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra aleni renk trençkotlara kot renkler de oldukca yakışmaktadır. Aleni tonlara haiz trençkotunuzu kot pantolonla kesinlikle kullanmalısınız.

Trençkot ile beyaz gömlek uyumu da olukça beğenilmektedir. Gömlek ile trençkot sokak stilinin en şık kombinlerinden biridir. Gideceğiniz mekâna gore topuklu kundura kullanabileceğiniz benzer biçimde beyaz spor kundura da kullanabilirsiniz. Hem gömlek bununla birlikte trençkot almak isteyenler kesinlikle Moda Merve sitesini ziyaret etmeli. Tesettür kıyafet firmalarının en iyilerinden olan Moda Merve’yi ziyaret edebilirsiniz.

Trençkotlarda en fazlaca kullanılan renkler

Trençkotlarda birçok renk kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra trençkotlar bir tek düz renklerden oluşmaz. Bilhassa çiçek desenli rengârenk trençkotlar son yıllarda oldukca sevilen tesettür parçalarından biridir. Ama trençkot denilince akla daha fazlaca düz renklerden meydana gelmiş trençkotlar gelmektedir. Trençkotlarda en fazlaca kullanılan renkleri sizler için derledik. Trençkotlarda en fazlaca kullanılan renk bej rengidir. Bunun yanı sıra haki rengi de trençkot modasının eğer olmazsa olmazları arasındadır. Hepimiz de trençkota en fazlaca haki rengini yakıştırmaktayız. Bunlarla birlikte siyah ve beyaz da trençkot tasarımlarında en fazlaca kullanılan renkler içinde yer verilmiştir.

Tesettür elbise hikayesinde da Moda Merve rakiplerini geride bırakmaktadır.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top