Haber 34 - İstanbul Haberleri - İstanbul Yaşam
Anasayfa Güncel Spor Kültür&Sanat Yaşam İlçeler Etkinlik Mekan
 
İstanbul > İlçeler > Beyoğlu

İyi Kalpli Beyoğlu

İyi Kalpli Beyoğlu
Beyoğlu Belediyesi ile Türk Kalp Vakfı `İyi Kalpli Beyoğlu` kampanyası başlatıyor. Proje çerçevesinde 3 bin 500 kişi ücretsiz olarak kalp taramasından geçirilecek

11.03.2008 15:16

Puan : 3.0/5 (2 kere puan verildi)

Sayfayı Yazdır | Bildir.net 'e Ekle | Facebook'a Ekle | Technorati | Digg | Delicious | Google | Yahoo | Stample Upon | Reddit | Mixx
Beyoğlu Belediyesi ve Türk Kalp Vakfı işbirliğiyle başlatılan "İyi Kalpli Beyoğlu" kampanyası kapsamında ilçedeki 3 bin 500 kişi ücretsiz kalp taramasından geçirilecek.
    
Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, projenin tanıtımı amacıyla Kasımpaşa Mehmetkadı Semt Konağı`nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada,belediyelerin hükümetlerden daha önemli olduklarını savundu. Yıldırımakın, "Hükümetler makro düzeyde kısa, orta ve uzun vadeli projelerle devletin kaderini belirlerken, yerel yönetimler de insanın kaderini belirleyen projeler ortaya koyarlar" dedi.
    
Yıldırımakın, Beyoğlu Belediyesi ile başlatılan bu projenin en yakın gelecekte tüm yurda yayılacağını umduğunu söyledi.
    
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan`ın "İyi Kalpli Beyoğlu" kampanyasından çok daha önce Türk Kalp Vakfı olarak "İyi Kalpli Ol" sloganını Türkiye`nin gündemine getirdiklerini kaydeden Yıldırımakın, şöyle konuştu:
    
"Hangi dinden, ırktan ve kökenden olursak olalım biz hepimiz bu ülkenin gerçek sahipleriyiz. Bu ülkeyi birbirine düşürmeye kimse kalkışmasın. Bu ülkede ne kadar havaya, suya, gıdaya ihtiyacımız varsa o kadar da sevgiye, birbirimizi kucaklamaya, birbirimize karşı hoşgörülü olmaya, anlayışlı olmaya ihtiyacımız var. İnsanlar her konuda iyi kalpli olurlarsa bu ülkenin sosyoekonomik kalkınması kolaylaşır, sevgili vatanımızda daha güzel hizmetler üretilir ve Türkiye arzu ettiği hedeflere çok daha çabuk ulaşır. `İyi Kalpli Ol` sloganını Türkiye`nin gündemine getirmemizin nedeni budur."
    
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da proje kapsamında ilçede 3 bin 500 kişinin kalp taramasından geçirileceğini söyledi.
    
Demircan, Beyoğlu`ndaki 6 adet semt konağında dönüşümlü olarak 2 ay sürecek kampanya ile halkın kalp sağlığı konusunda bilinçlendirilmesinin hedeflendiğini ifade etti. Demircan, semt konaklarına başvuran vatandaşların kan tahlili, şeker ve kolesterol ölçümlerinin yapıldığını ve ardından elektro kardiyografilerinin çekilmesiyle genel muayenelerinin tamamlandığını anlattı.
   
Yapılan muayene sonucunda hastanın ileri tetkik gerektiren bu durumu olması halinde doktorlar tarafından Türk Kalp Vakfı`na sevk edildiğini belirten Demircan, amacı halka hizmet etmek olan 2 önemli kuruluşun önemli bir sağlık projesiyle bir araya gelmesinden mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.


Yorum Yaz
 
Etiketler : » beyoğlu » beyoğlu belediyesi » türk kalp vakfı » kalp vakfı » kalp » iyi kalpli beyoğlu » beyoğlu haber » sağlık » kalp taraması

 ADnet Reklamları  
Siz de reklam verin  
Beyoğlu
"Türkiye`de Tecrite Karşı Sanatçılar"
Beyoğlu`nda Mesir Macunu Şenliği !
İyi Kalpli Beyoğlu
Ev sahibi Kiracı Kavgası Trajik Sonlandı
Beyoğlu Sohbetleri Yeniden Başlıyor.
İlçeler
Güngören`de Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Semineri
Ücretsiz Çay Simit
Kartalit Ödül Aldı
Çocuklar Notalarla Buluşuyor
Bağcılar`da 2-3 Temmuzda Elektrik Kesintisi Var
Kartal`dan Sahneye Yeni Yetenekler
Şile`de Deniz Mevsimi Önlemleri
. Tuzla Festivali
Belediye Çalışanları Resim Sergisi
Şişli Yaz Spor Okulları
Küçükçekmece`de Sünnet Şöleni
Funda Arar Bahçelievlerdeydi
Kartal Sahilinde Ücretsiz Sağlık Taraması
Bakırköy Halk Eğitim Yeni Binasında
Heykel ve Camaltı Resim dersleri başlıyor
Sait Faik Heykeli Yeni Yerinde
Bakkart Sahiplerine Ücretsiz Tatil
Yeni Evlilere Fidan
Bayrampaşa`ya Kentsel Eğlence Merkezi
Yaşam Evi Destek Bekliyor
İstanbul Canlı Kamera - İstanbul Haritası - İstanbul Namaz Vakitleri - İstanbul Firmaları - İstanbul Nöbetçi Eczaneler
Site Haritası - Yeniler - En Çok Okunanlar - En Çok Puan Alanlar
RSS - Technorati Favorilerime Ekle

Anadolu Ajansı
Sitemiz Anadolu Ajansı Abonesidir.
Tüm hakları saklıdır. © 2007
Yazılım ve İçerik EJDER