Sergi 27’nci Uluslararası İstanbul Film Festivali, özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Selim Eyüboğlu’nun grafik tasarımcı Esen Karol’la birlikte hazırladığı ‘L’Avventura’yı Yeniden Kurgulamak’ adlı sergi, 20 Nisan Pazar gününe kadar Şişhane’deki Bilsar Binası’nda gezilebilecek.
Sergide L’Avventura filminden alınan karelere metinler eklenerek yeniden kurgulanmış. Böylece bir dizi fotoğraf, klip, kolaj ve ses nesnesine ayrılan filmin en akılda kalıcı anlarını görmek mümkün hale geliyor. L’Avventura, 12 Nisan Cumartesi günü saat 21.30’da Atlas 2 Sineması’nda gösterilecek.
Antonioni’nin Cannes’da Jüri Özel Ödülü’nü alan unutulmaz yapıtını bir kez daha seyretmek isteyenlere duyurulur. Sergi, hafta içi ve hafta sonu her gün 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilir.
‘L’Avventura’yı Yeniden Kurgulamak’ adlı sergi Şişhane’de
fotoğraf: mustafa deniz seven