İstanbul (İÜHA)-Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, 1978’de mezun olduğu İstanbul Üniversitesi (İÜ) İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti. İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Gezgin’den bilgi alan Tülün, mezun olduğu dönemden bu yana fakültenin olanaklar ve eğitim açısından ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
O zamanki adı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Enstitüsü olan kurumdan 1978 mezunu olan Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, gerek akademik kadro ve eğitimde, gerekse teknik donanım açısından çok büyük ilerlemeler kaydedildiğini gördüğünü söyledi. Tülün, “Bizim dönemimizde bu tür imkanlara rastlamak neredeyse imkansızdı.” dedi.
İletişim Fakültesi Prof. Dr. Suat Gezgin’i makamında ziyaret eden Yusuf Tülün, Dekan Gezgin’le fakültenin uygulama birimlerini ve İletişim Galerisi’ni de gezdi.
İletişim Fakültesi’nin, iyi bir iletişimci yetiştirmek için gerekli tüm olanaklara sahip olduğunu gördüğünü kaydeden Tülün, “Geçmişte olduğu gibi gelecekte de ülkemiz için önemli yetenekler yetiştirmeye devam edildiğini gördüm. Burası iyi bir eğitim için çok ideal bir yer. Günümüz gençleri de böyle bir eğitim yuvasında eğitim gördükleri için çok şanslılar” dedi.
“Uzun bir aradan sonra yeniden burada bulunmak bana maziyi hatırlattı” diyen Tülün, “Bizden sonra çok şey değişti ama, hala daha öğrencilik yıllarındaki havayı burada soluyabiliyorum” diye konuştu.
Tarih boyunca kullanılmış iletişim teknolojilerinden örneklerin sergilendiği İÜ İletişim Fakültesi Galerisi’ni de ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, “Bunları görmek beni çok heyecanlandırdı” dedi.
Tülün, İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Gezgin’e “Böylesine güzel imkanları hazırlayıp yeni yeteneklere sunmak gerçekten çok emek isteyen bir çalışma yapmışsınız” diyerek, teşekkür etti.
Foto: İÜHA