Genel

Aydın-Muğla Yolunda Peş Peşe Kazalar: Baba ve Kızı Ağır Yaralandı

Aydın-Muğla Yolunda Peş Peşe Kazalar: Baba ve Kızı Ağır Yaralandı

Aydın-Muğla kara yolunda sabah saatlerinde kısa aralıklarla iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Kazalar nedeniyle bölgede ulaşımda aksamalar yaşanırken, kazalardan birinde otomobilin tıra çarpması sonucu baba ve kızı ağır yaralandı.

Kaza, Muğla-Aydın kara yolunun Hallaçlar ile Savrandere mahalleleri arasındaki bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çine’den Aydın istikametine seyir halinde olan Ahmet T. idaresindeki tır, yolun ilerleyen bölümündeki kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu sırasında durmak zorunda kaldı.

Aynı yönde seyreden Yüksel Can yönetimindeki otomobil ise duran tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Yüksel Can ile kızı Tuğçe Can araç içerisinde sıkıştı.

Ekipler Kısa Sürede Olay Yerine Ulaştı

Kazanın ihbar edilmesinin ardından, birkaç kilometre ileride meydana gelen diğer kazaya müdahale eden itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ekipler, araçta sıkışan baba ve kızını kurtarmak için çalışma başlattı.

Aydın-Muğla Yolunda Peş Peşe Kazalar: Baba ve Kızı Ağır Yaralandı
Aydın-Muğla Yolunda Peş Peşe Kazalar: Baba ve Kızı Ağır Yaralandı

Mesailerini tamamladıktan sonra Aydın’a dönen Çine 112 Acil Servis personelinin de kazayı fark ederek yaralılara ilk müdahaleyi yaptığı öğrenildi. Araçtan çıkarılan Yüksel Can ve Tuğçe Can, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Baba ve Kızının Durumu Ağır

Kaza sonrası hem baba hem de kızının birbirlerinin sağlık durumunu merak ettiği öğrenildi. Araçtan daha önce çıkarılan Tuğçe Can’ın çevresindekilere babasını sorduğu, ağır yaralanan babanın da kızının durumunu öğrenmeye çalıştığı belirtildi.

Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan baba ve kızının sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top