Moda

Altın Bileklik Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Altın bileklik

Altın bileklikler; sahip olduğu zarafet, estetik duruş, şıklık ve kusursuz görünümleri ile pek çok kişinin favori takılarından biridir. Hediyelik olarak şık bir ürün seçimi yapmak isteyenler de rotasını hemen altın bilekliklere çevirebilir. Bu tasarımların kullanıcılara sunduğu model seçeneklerinin ciddi düzeyde artığını da eklemek gerekir. Peki, altın bileklik alırken nelere dikkat edilmelidir? Dilerseniz, vakit kaybetmeden bu soruya cevap verelim.

Öncelikle altın bileklik modelleri hem kullanmak hem de hediye etmek için tercih edilebildiği gibi, yatırım amacıyla da tercih edilen takılardan biridir. Eğer amacınız yatırım yapmaksa bu durumda olabildiğince üzerinde işleme bulunmayan, sade modellere yönelmelisiniz. Bu durumda bilekliği bozdurmak istediğinizde daha yüksek bir ödeme alma ihtimaliniz yükselir. Ancak hediye etmek ya da kullanmak için bu bilekliklere yöneliyorsanız seçiminizi çok daha estetik görünen, işlemelerle daha çekici bir görünüm kazandırılmış modellerden yana yapabilirsiniz.

Altın bileklikler 14 ayar ve 22 ayar olmak üzere iki farklı kategoride ele alınabilir. 14 ayar olan altın bilekliklerin fiyatı daha düşük olur. 22 ayar olanlar için daha yüksek bütçe ayırmak gerekir. 22 ayar altın bilekliklerde bulunan altın oranı %91,6 düzeyinde olurken 14 ayar bilekliklerde bulunan altın oranı %58,5 dolaylarındadır. Bu bilgiyi de göz önünde bulundurarak tercih yapmanızda fayda olacaktır. Özellikle amacı yatırım olanların olabildiğince 22 ayar altın bilekliklere yönelmesini öneririz. 

İnternet üzerinden altın bileklik alışverişi yapacak olanlar Sina Pırlanta gibi güvenilir platformlara yönelmelidir. Bu sayede satın aldığınız takının sahte olacağı yönünde bir endişe yaşamaktan da kurtulmuş olacaksınız ve aynı zamanda daha düşük fiyatlarla alışveriş yapabileceksiniz. Üzerinde pırlanta süslemelerin olduğu bir bileklik modelini satın alacaksanız mutlaka sertifikasının olup olmadığına da bakmalısınız. 

Model seçeneklerinin fazla olması da önemlidir. Kendiniz için ya da sevdiklerinize hediye etmek için bir altın bileklik satın alacaksanız hem zevklere hem de tarza uygun bir tasarım seçmek istersiniz. Bu da ancak size geniş bir model seçeneğinin sunuluyor olması durumunda mümkün hale gelecektir. Sina Pırlanta internet sitesini ziyaret etmeniz durumunda güvenilir bir platformdan alışveriş yapma şansını yakalayacaksınız. Sinapirlanta.com’da model seçenekleri oldukça fazla ve fiyatlar da gayet ekonomik olduğundan, bütçenize uygun altın bileklikler bulmanız zor olmayacaktır.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top