Genel

Mutluluk Çubuğu Nasıl Çalışır Ve Ameliyatı

Penis içine cerrahi bir yolla yerleştirilen mutluluk çubuğu, erektil disfonksiyon sorununu çözmek için kullanılan bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi, penis içindeki korpus kavernozum adı verilen dokuda yer alan silindirlerin yerine daha sert veya şişirilebilir silindirlerin yerleştirilmesi ile gerçekleştirilir. Mutluluk çubuğu, vücut içinde gizli kalır ve dış görünümde herhangi bir değişikliğe sebep olmaz.

Penis içerisine cerrahi bir müdahale aracılığı ile yerleştirilen mutluluk çubuğu, medikal bir malzeme olarak göze çarpar. Penisteki korpus kavernozum adı verilmiş olan süngerimsi dokunun yerine daha sert ya da daha şişirilebilir silindirlerin yerleştirilmesi aracılığıyla erektil disfonksiyon problemini ortadan kaldırmak için üretilmiştir. Bu materyal vücut içerisinde gizlenir ve dış görünüş açısından herhangi bir değişiklik kesinlikle oluşturmaz.

Mutluluk Çubuğu Nasıl Çalışır?

3 parçalı ve şişirilebilir penil protez, iki silindir bunun yanında bir rezervuar ve testis torbasına yerleştirilecek olan bir adet pompadan oluşmaktadır. İnce bir kesi aracılığı ile silindirler corpus cavernosum denilmekte olan penisteki iki odacığa yerleştirilir sonrasında ince özel bir kanal aracılığı ile rezervuar denilmekte olan sıvı dolu hazneye bağlanır. Söz konusu rezervuar, alt karın kaslarının alt kısmına yerleştirilir ve pompa ile de sisteme bağlanması sağlanır. Pompa testisler arasında skrotal kese adı verilen torbaların gevşek derisinin içerisinde gizlenir ve dışarıdan hiçbir şekilde protezin hiçbir parçası anlaşılır durumda olmaz.

Mutluluk çubuğu nasıl çalışır sorusuna bakılacak olursa protezi şişirebilmek için pompaya birkaç kez basılır. Bu eylem tam iyileşme sağlanıp yaralar da iyileşmiş olduğunda testisler üzerinde herhangi bir ağrı ve yahut da ağrıya sebep olmaz. Pompa, içerde bulunan sıvıyı rezervuardan penisteki silindirlere aktarmak suretiyle protezi şişirir. Pompanın üstünde bulunan deflasyon tuşu adı verilen indirme butonuna basılarak, silindirlerdeki sıvı otomatik olarak tekrar rezervuara geri döner ve penis doğal inmiş durumuna geri döner.

Protez şişirilmiş konuma geldiğinde, penis doğal ereksiyona benzer biçimde sert ve kalın hale gelir. Mutluluk çubuğu penis derisindeki hissi veya orgazma ulaşma meziyetini değiştirmez. Boşalma sorunlarına yol açmaz. Penil protez takılan birey isterse çocuk sahibi olabilir ve istediği dönemlerde istediği kadar ilişkiye girebilir. Proteze sahip olan kimse söylemezse dışarıdan bakmakta olan biri kesinlikle penil protezin varlığını anlayamaz ve dışarıdan bakışla belli olmaz.

Mutluluk Çubuğu İşe Yarıyor mu?

Bütün protez ameliyatlarının yaklaşık % 90 ile % 95’i başarılıdır, yani diğer bir anlatım biçimiyle penil protezler uzun süreli ve tatmin edici cinsel ilişki için gayet uygun durumda bulunmaktadır. Yapılan bir çalışma neticesinde çıkmış olan sonuçlara göre penil protez taktırmış olan hasta ve eşlerinin memnuniyet oranları fazlasıyla yüksektir. Gene aynı çalışma neticesinde erkeklerin ve eşlerinin % 93’ü sonuçlardan memnun olduğunu belirtmiş ve aynı sorunla karşılaştıklarında tekrar aynı tedaviyi yaptıracaklarını beyan etmişlerdir. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top