Moda

BURBERRY’NİN NOEL KAMPANYASININ YÜZÜ SHAKIRA

Shakira bir kez daha medyanın ilgi odağı oldu. Gerard Piqué’den ayrılmasıyla, finansal taahhütleriyle ya da şu ana kadar çeşitli manşetlere konu …

Shakira bir kez daha medyanın ilgi odağı oldu. Gerard Piqué’den ayrılmasıyla, finansal taahhütleriyle ya da şu ana kadar çeşitli manşetlere konu olan başka bir kişisel meseleyle hiçbir ilgisi yok, aksine bu sefer nihayet profesyonel kariyerine odaklanıyor.

Şarkıcı, Instagram profili aracılığıyla lüks İngiliz markası Burberry’nin Noel kampanyasının yeni yüzü olduğunu bildirdi. Markanın, “şenlik hazırlıklarının heyecanı ve beklentisinin bir kutlaması” olarak tanımlanan “The Night Before” kampanyasının başrolünde Shakira var.

Markadan yapılan açıklamaya göre kampanya, alışılmışın dışına çıkmayı hedefliyor ve “kendini ifade etmek için nihai ortam ve tatil geleneklerine yeni yaklaşımlar” mesajını veriyor.

Shakira, Burberry’nin kampanyasında yer alarak, güçlü kadın özünü gün ışığına çıkarıyor. Kolombiyalı şarkıcının kusursuz kariyerinde, çalışma yaşamına tamamen odaklandığını doğrulayan yeni bir profesyonel proje.

Kampanya için paylaşılan ilk fotoğrafta, Shakira boncuklar ve yapay elmaslarla donatılmış şeffaf bir elbiseyle muhteşem figürünü sergiliyor. Videoda, 45 yaşındaki şarkıcının, tasarımcının ikonik trençkotu ve markanın baskısını içeren tasarımlarını da giydiği görülüyor.

Kampanyanın videosunun bir detayı büyük ilgi gördü; şarkıcının serçe parmağındaki “Aşk” kelimesinin bulunduğu yüzük. Shakira’nın yaşadığı yeni aşamayı mükemmel bir şekilde anlatan ‘kendine karşı sevgi’ anlamına gelen bir göz kırpması.

Kampanya, eski kreatif direktör Riccardo Tisci’nin Eylül ayında istifa etmeden önceki görev süresinin tasarım kodlarını içeriyor. Eski Bottega Veneta kreatif direktörü Daniel Lee, Tisci’nin halefi olarak ilan edildi ve marka vizyonunu 2023’te tanıtacak.

Kampanya duyurusu, Shakira ve eski sevgilisi Gerard Pique’nin onları uzun bir yasal savaştan kurtaracak bir çocuk velayeti anlaşmasına vardıklarını doğruladıktan sadece birkaç saat sonra geliyor. Yıldız, yeni yılda iki oğluyla Miami’ye taşınmaya hazırlanıyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top