Ekonomi

Cristiano Ronaldo NFT koleksiyonu duyuruldu

Cristiano Ronaldo ve Binance arasında yapılan anlaşma ile Cristiano Ronaldo NFT koleksiyonu için çalışmalar başladı. Tanıtım 18 Kasım’da olacak …

Cristiano Ronaldo ve Binance arasında yapılan anlaşma ile Cristiano Ronaldo NFT koleksiyonu için çalışmalar başladı. Tanıtım 18 Kasım’da olacak.

Son dönemlerde futbolda yaşadığı sorunlarla gündemden düşmeyen Cristiano Ronaldo, kripto para ve NFT dünyasına Binance ile giriş yapacak. Konuyla ilgili Binance tarafından yapılan resmi açıklamalarda özel bir ortaklığın kurulduğu ve Ronaldo’nun NFT ve Web3 alanına giriş yapacağı belirtildi.

Binance anlaşmadan dolayı mutlu

Konuyla ilgili ilk açıklama Binance Kurucu Ortağı ve Pazarlama Müdürü He Yi’den geldi. Yi “Metaverse ve blokzincirininternetin geleceği olduğuna inanıyoruz. Daha fazla insanın blokzinciri’i anlamasına yardımcı olmak ve spor ile eğlence endüstrileri için Web3 altyapısını nasıl oluşturduğumuzu insanlara gösterebilmek için Cristiano ile iş birliği yapmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Cristiano Ronaldo NFT koleksiyonu ile unutulmayacak

NFT koleksiyonunun akıllarda kalacak olması nedeniyle mutlu olduğunu belirten Ronaldo ise konuyla ilgili “Başarımın büyük bir bölümünü borçlu olduğum hayranlarım için akıllarda kalacak ve özgün bir şey yapmak benim için önemli. Binance ile sadece oyunun tutkusunu yakalamakla kalmayan, aynı zamanda yıllardır bana verdikleri destek için hayranlarımı ödüllendiren bir şey üretebildim” dedi.

NFT koleksiyonu 18 Kasım tarihi itibariyle tanıtılacak. Koleksiyonda 4 farklı nadirlik seviyesi olacağı gibi NFT’lerde Ronaldo’nun futbol hayatındaki ikonik anlar anlatılacak. Koleksiyonun en değerli parçası ise 45 CR7 NFT’si (5 SSR ve 40 SR) olacak. Bu özel parça için ihale yapılacak ve 24 saat sonunda en yüksek teklife NFT satılacak. NFT alan kişiler ise nadirlik seviyelerine göre Cristiano Ronaldo’dan kişisel mesaj alma, imzalı CR7 & Binance ürünleri, CR7 NFT lansmanlarına garantili erişim ve hediye CR7 gizemli kutuları gibi hediyelerin de sahibi olacak.

iOS için Binance indir

Android için Binance indir

Kaynak: Cristiano Ronaldo NFT koleksiyonu duyuruldu

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top