Magazin

Defne Samyeli’yi görenler dönüp bir daha baktı

Defne Samyeli’nin dikkat çeken elbisesi. Eski spiker olan Samyeli akıllara adını altın harflerle kazımıştı. Şimdi ise elbisesi ile gündemde

Defne Samyeli’yi görenler dönüp bir daha baktı. Bir dönem yaptığı spikerlik sayesinde adını altın harflerle hafızalara kazıyan Defne Samyeli son dönemde şarkıcılık yapıyor. Sahnedeki iddialı pozları ve davranışlarıyla gözlerini üzerine çeken Defne Samyeli dikkatleri üzerine çekti. Siyah deri elbisesiyle görenlerin bir kere daha baktığı Defne Samyeli meme uçlarının görünmesini umursamadı.

50 yaşındaki Defne Samyeli magazin gündeminden düşmek bilmiyor. Samyeli kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla ilgili de sık sık gündem oluyor.

Son zamanlarda hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Samyeli sahnede çok iddialıydı. Kızlarından bile genç görünen Defne Samyeli deri elbise seçimiyle dikkatleri üzerine çekti.

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Defne Samyeli, meme ucunun görünmesini umursamadan sahne performansına devam etti. Bu detay sosyal  medya takipçilerinin gözünden kaçmadı ve güzel şarkıcı Defne Samyeli bazı kötü yorumlara maruz kaldı.

Kaynak: Magazin Haberleri

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top