Sağlık

En iyi pişik kremi hangisi?

En iyi pişik kremi hangisi?

Yeni anne olanlar bebekleri için pişik kremi seçerken zorlanabiliyor. Nasıl bir krem seçimi yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim ya da en iyi pişik kremi hangisi gibi sorular akılları karıştırabiliyor. Öncelikle pişik kremi seçerken sadece güvenilir markaların ürünlerine yönelmek gerektiğini belirtmeliyiz. Kremin bebeklerin cildine zarar vermemesi için güvenilir bir marka tarafından üretilmiş olması gerekir.

Bebeklerin cildi son derece hassastır. Yetişkin bir insanın cildine zarar vermeyen kremler bebekler için zararlı olabilir. İşte bu nedenle titiz bir şekilde seçim yapılması büyük önem taşıyor. Hızlı emilmesi de önem taşıyan unsurlardan bir diğeridir. Hızlı emilmesi bebeklerin her alt değişiminde kullanılan pişik kreminin daha kolay cilde uygulanmasını da sağlar. Bu sayede ebeveynlerin alt değişimi sırasında temiz bezi takmadan önce uzun süre kremin emilmesini beklemesi gerekmez.

Doğal kökenli içeriklerle hazırlanan pişik kremlerini tercih edin!

Doğal içeriklerle hazırlanmış olan kremlere yönelmek de annelerin dikkat etmesi gereken hususlar arasında yer alıyor. Doğal içerikler bebeklerin hassas cildine uyumlu olduğunda tahriş ya da kızarıklık gibi çeşitli sorunların yaşanma ihtimali de düşüyor. Bebekleri için her seçiminde doğal ürünlere yer veren anneler ise tercihini Mustela pişik kreminden yana kullanıyor. Çünkü Mustela tarafından hazırlanan pişik kreminin üretiminde %98 oranında doğal kökenli bileşenlere yer veriliyor. Bu da annelerin kremi gönül rahatlığı ile kullanmasını beraberinde getiriyor. Aynı zamanda kremin yeni doğan bebekler için de kullanılabiliyor olması da dikkatlerden kaçmıyor. Doğumdan hemen sonra bu krem bebeklerin bez bölgesine uygulanabiliyor.

İçerisinde vitamin bariyer bulunan pişik kremi, bebeklerin tahriş olan cildini kısa zamanda onarmaya yardımcı oluyor. Hızlı emilmesi ve kolay uygulanması da kremin gün içerisinde sık sık sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Bu nedenle özellikle deneyimli annelerin tercihini bu kremden yana kullandıklarını belirtmek mümkün! Pişiği önlerken aynı zamanda bebeklerin cildini nemlendiren ve kalıcı bir rahatlama etkisi yaratan Mustela pişik kremini internet sitesinde daha yakından inceleyebilirsiniz. Mustela.com.tr adresinde bebekler için formüle edilen daha farklı bebek bakım ürünleri de bulunuyor. Böylelikle tüm ihtiyaçların tek bir platform üzerinden karşılanması da mümkün oluyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top