Teknoloji

Epic Games’in ücretsiz verdiği iki yeni oyun belli oldu

Her hafta fiyatsız oyun veren Epic Games, bu süreci yıllardır sürdürüyor. Oyun oynamayı seven fakat fiyatları çok arttığı için satın alamayan …

Her hafta fiyatsız oyun veren Epic Games, bu süreci yıllardır sürdürüyor. Oyun oynamayı seven fakat fiyatları çok arttığı için satın alamayan oyunseverler için hazırlanan bu sistem, platfroma olan talebi de artırdı.

Epic Games’in hatırlayacağınız üzere bu süreci GTA 5 ile patlama yapmıştı. Sonrasında fiyatsız olarak oyunlar vermeye devam eden platform, daha standart oynanışlara sahip oyunları fiyatsız dağıtmaya başladı.

BU HAFTANIN FİYATSIZ SUNULAN İKİ OYUNU

Alba – A Wildlife Adventure fiyatsız olarak sahip olabileceğiniz oyunlardan biri. Oyunun açıklama kısmına baktığımızda ise şunlar yazıyor:

“Bir çocuk bile dünyayı değiştirebilir. Yaşadığı hoş adayı ve oradaki yaban hayatını korumak için çıktığı seyahatte Alba’ya eşlik et, natürel bu sırada bir ihtilalin fitilini de ateşleyebilirsin. Etraftaki çöpleri görmezden gelirsen, burası tamı tamına bir Akdeniz cenneti! Huzur dolu kumsallarından tut yükseklerden kasabaya hakikat bakan tarihi kalesine kadar bütün bir ada keşfetmen için seni bekliyor. Ines ve tam bir kuş meraklısı olan büyükbaban ile birlikte, adayı kurtarma hareketini başlatacaksın. Kim bilir, tahminen sıra sonra dünyaya da gelir.”

Ücretsiz olarak oyunseverlere sunulan bir öteki oyun ise Shadow Tactics oldu. Bu oyunda şu halde açıklanıyor: “Shadow Tactics, Edo periyodunda Japonya’da geçen kuvvetli bir taktiksel kapalılık oyunudur. Yeni bir Shogun, Japonya idaresini ele geçiriyor ve yurt genelinde barış uyguluyor. O, komplo ve isyana karşı savaşında sabotaj, suikast ve casusluk üzere sıra dışı marifetlere sahip beş uzman topluyor.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top