Spor

Galatasaray iki isim ile yol ayrımında!

Galatasaray’da birinci yarıda hayal kırıklığı yaratan İsviçreli santrafor Haris Seferovic ve kanat oyuncusu Yunus Akgün, kulübe veda etmeye …

Galatasaray’da birinci yarıda hayal kırıklığı yaratan İsviçreli santrafor Haris Seferovic ve kanat oyuncusu Yunus Akgün, kulübe veda etmeye hazırlanıyor. İki oyuncunun ocak ayı transfer devrinde kulüpten ayrılacağı belirtiliyor.

Teknik heyetin fizik gücü nedeniyle tercih etmediği ve 3. santrfor durumuna düşen İsviçreli golcü bu durumdan mutlu değil. Seferovic, Ofspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında attığı gole dahi bu durumu muhakkak etti.

Hürriyet‘in haberine nazaran, sarı-kırmızılılar, yabancı kontenjanında da yer açmak ismine istediği randımanı alamadığı Haris Seferovic ile Dünya Kupası’nın akabinde vedalaşmayı planlıyor.

REIMS İSTİYOR

İlk 11’deki formasını kaptıran Yunus Akgün’e ise Fransa’dan talip var. Ligue 1 grubu Reims’in, orta transfer devrinde Yunus Akgün için Galatasaray’a resmi teklifini sunması bekleniyor.

MAAŞINA ARTIRIM YAPILMADI

Son haftalarda yedek kalan Yunus Akgün’ün, Ofspor maçındaki performansı da beğenilmedi. Genç oyuncunun maaşına artırım yapılmamasından da rahatsız olduğu ve ayrılığa sıcak baktığı söz edildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top