Teknoloji

iPhone 14 Pro üretimi durduruldu

Apple bir müddettir Çin’de üretim merkezlerinde sıkıntılar yaşıyordu. En son Çin’deki bir fabrikada yaşanan ‘karantina skandalları’nın akabinde …

Apple bir müddettir Çin’de üretim merkezlerinde sıkıntılar yaşıyordu. En son Çin’deki bir fabrikada yaşanan ‘karantina skandalları’nın akabinde personeller ayaklanmıştı. Olaylar hala durulmuş değilken, kırmızı alarm verildi. Apple’ın Çin’deki en büyük ortaklarından bir iolan Foxconn, vites artırmış ve üretimi tamamlamıştı.

iPHONE 14 PRO ÜRETİMİ DURDURULDU

Apple yakın bir vakit evvel Çin’deki fabrikalara iPhone 14 ve 14 Plus için üretimi durdurma talimatı verdi. Bu kararın gerisinde çok tanınan olan ve satışlarıyla Apple’ı şad eden iPhone 14 Pro’nun üretiminin artırılması vardı.

Yeni bildirildiği kadarıyla koronavirüs olaylarının artmasıyla Foxconn kapatıldı. Foxconn, Apple’ın ağır siparişlerine karşın kahatılmak zorunda kalındığı için iPhone 14 Pro üretimi de otomatik olarak durdu. Bu Apple’ın ilerleyen devirdeki siparişlerine ve tedariğinde farklı planlar çizmesine neden olacak.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top