Gündem

Ramazan Bayramı bayram tatili kaç gün, bayram tatili 9 gün mü?

Ramazan Bayramı bayram tatili kaç gün?

Bayram tatili kaç gün olacağı merakı Ramazan bayramına kısa bir müddet kala devam ediyor. Ramazan Bayramı bayram tatili 2 gün hafta sonu ve 3 gün bayram olmak suretiyle 5 gün sürecek. Ramazan Bayramı bayram tatilinin 9 gün olması beklentisi, geçtiğimiz gün düzenlenen kabine toplantısı sonrası herhangi bir izahat yapılmamasıyla sona ermişti.

Memleketlerindeki akrabalarını ziyaret edecek olanların yanı sıra bayramı dinlence fırsatına çevirmeyi planlayanlar bayram tatili süresinde hayal kırıklığı yaşadı. Ramazan bayramının Pazartesi günü başlamış olacak olduğu halde Perşembe ve Cuma günlerinin tatil duyuru edilmemesi tatil süresini 9’dan 5’e inmesine niçin oldu.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, BAYRAM TATİLİ 9 GÜN MÜ?

Kabine toplantısında gündem maddeleri içinde yer alması beklenen bayram tatili ile alakalı bir paylaşım gerçekleştirilmedi. Bayram tatili 9 gün duyuru edilmedi.

Bayram tatili 9 güne çıkarılmaması halinde bayram tatili 5 gün yapılabilecek. Ramazan Bayramı’nın ilk günü pazartesi gününe denk geliyor. Bundan önceki hafta cumartesi ve pazar günü de tatil olacağı için beş gün tatil olabilecek.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Ramazan Bayramı Arifesi- 1 Mayıs 2022 Pazar

Ramazan Bayramı 1. Gün- 2 Mayıs 2022 Pazartesi

Ramazan Bayramı 2. Gün- 3 Mayıs 2022 Salı

Ramazan Bayramı 3. Gün- 4 Mayıs 2022 Çarşamba

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top