Spor

Süper Lig ekibinden ‘Hulk’ hamlesi!

Yıllardır Türk kulüplerinin transfer etmek için uğraş verdiği Brezilyalı yıldız Hulk, bu sefer Adana Demirspor’un gündemine geldi. 2020-21 dönemi …

Yıllardır Türk kulüplerinin transfer etmek için uğraş verdiği Brezilyalı yıldız Hulk, bu sefer Adana Demirspor’un gündemine geldi.

2020-21 dönemi başında Beşiktaş , Hulk’un transferi için uğraş vermiş ancak yıldız futbolcu Brezilyalı futbolcu ülkesinin gruplarından Atletico Minerio’ya imza atmıştı.

Devre ortasında dünyaca ünlü bir forvet almak isteyen Adana Demirspor’un Hulk’un peşine düştüğü ve yakın vakitte resmi teklif yapılacağı argüman edilirken Güney grubunun lideri Murat Sancak’tan flaş bir karşılık geldi.

Twitter hesabını etkin bir biçimde kullanan Sancak, Adana Demirspor’un Hulk’u transfer edeceğine yönelik paylaşılan bir haberin altına yorum yazdı. Sancak, kendisini etiketleyerek, “Başkanım” yazan bir kullanıcıya “Rüyalarda buluşursunuz” cevabını verdi.

BREZİLYA’DA 114 MAÇTA 65 GOL-18 ASİST

Kariyerinde Porto ve Zenit üzere kulüplerde forma giyen ve 687 maçta 369 gol, 197 asist katkısı bulunan Hulk, şu andaki grubu Atletico Minerio ise 114 maçta 65 gol atıp 18 asist yaptı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top