Seyahat

Yolcu360’tan Kaçırılmayacak Sonbahar İndirimleri!

Yolcu360'tan Kaçırılmayacak Sonbahar İndirimleri!

Bu sonbaharda da en özel indirimler ve kampanyalar Yolcu360’ta! Türkiye’nin en çok tercih edilen araç kiralama platformu Yolcu360, misafirlerini yurt içinde ve yurt dışında en avantajlı araç kiralama teklifleriyle buluşturmaya devam ediyor!

Yolcu360, misafir memnuniyetini merkezine alarak, geniş araç yelpazesi ve kolay erişilebilirliği ile araç kiralama deneyimlerini en üst düzeye en iyi fiyatlarla taşımaya devam ediyor. Bu Ekim ayında, Yolcu360 sizi yepyeni seyahat deneyimlerine davet ediyor; dilediğiniz aracı en avantajlı fiyatlarla kiralama fırsatı sunuyor!

Yolcu360'tan Kaçırılmayacak Sonbahar İndirimleri!
Yolcu360’tan Kaçırılmayacak Sonbahar İndirimleri!

180 Ülkede Yolculuklara Renk Katan Fırsatlar!

2-29 Ekim 2023 tarihleri arası Yolcu360, misafirlerini yurt dışındaki tüm araç kiralama işlemlerinde benzersiz bir indirimle buluşturuyor. %20 indirim fırsatı ile 180 ülkede yola çıkma olanağı sunan platform, misafirlerine Ekim ayı boyunca yapacakları kiralama işlemlerini yıl sonuna kadar indirimli fiyatlarla kullanma ayrıcalığı tanıyor.

Yurt İçi Seyahatlerde TL İndirimleri ile Kiraladıkça Kazandırıyor!

Yolcu360, yurt içi araç kiralamada da misafirlerini unutmadı ve cebinize dost indirimlerle misafirlerini mutlu etmeye devam ediyor! 3-6 gün arası yapacağınız kiralama işlemlerinde 300 TL, 7-14 gün arası kiralamalar için 600 TL ve 15-29 gün sürecek araç kiralamalarında ise tam 1.250 TL indirim fırsatı sizi bekliyor. Ayrıca Turkcell, Pegasus, QNB First, Hopi’nin de aralarında yer aldığı değerli iş birliklerine özel fırsatlar da bu dönemde devam ediyor. Siz de Ekim ayında Yolcu360 ile yolları keşfe çıkın, sonbaharın tüm tonlarını doyasıya deneyimleyin! 

Misafir Mutluluğu Her Zaman Merkezde

Yolcu360, sektördeki yenilikçi yapısı ve misafir memnuniyetine verdiği önemle seyahatlerinizde yol arkadaşınız olmaya devam ediyor. Ekim ayı boyunca geçerli bu eşsiz kampanyalarla araç kiralayın, yıl boyu yola indirimli çıkın.

Daha fazla detay ve araç kiralama seçenekleri için www.yolcu360.com ve www.yolcu360.com/blog adreslerini ziyaret edebilir, Yolcu360 Mobil Uygulaması’nı indirebilir ya da 0850 360 5 360 numaralı Yolcu360 Misafir Merkezi’ni arayabilirsiniz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top