Genel

Geçici Telefon Numaralarına İhtiyacım Var. Geçici Sınırsız Telefon Numaralarını Nasıl Alabilirim?

Geçici Telefon Numaralarına İhtiyacım Var. Geçici Sınırsız Telefon Numaralarını Nasıl Alabilirim?

Kendinizi veya işinizi korumak istiyorsanız bazen bir geçici telefon numarası. Geçici telefon numaraları, giden aramalar için arama kartı, iş telefonlarının arayan kimliğinde görünmesini istemeyen müşteriler için alternatif bir numara ve çok daha fazlası olarak kullanılabilir. Geçici telefon numaralarının yararlı olduğu en yaygın durumlardan bazıları şunlardır:

 Bazen hepimiz geçici telefon numaralarına ihtiyaç duyarız

Neden geçici telefon numaralarına ihtiyacınız olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Sonuçta insanlar arama yapmak için sabit hatları ve cep telefonlarını kullanmıyor mu? Gerçek şu ki, insanlar bu cihazlarla arama yapıyor ancak bazen bu telefonların pek uygun olmadığı başka ihtiyaçları da oluyor.

Geçici telefon numaralarına ihtiyaç duyabileceğiniz durumlara ilişkin bazı örnekler:

  • Bir şirket için pazar araştırması yapıyorsunuz ve telefonda röportaj yapmak istiyorsunuz. Şirketinizin henüz kendi numarası olmadığından, işletme adına potansiyel müşterileri ararken kişisel hattınızı kullanmak sizin için uygunsuz olacaktır. Bunun yerine, bu görüşmeleri herhangi bir gizlilik kaygısı yaşamadan veya ilk başta onlara kimin soru sorduğunu fark etmedikleri için uygun olmayan bir zamanda kendi cihazından tekrar arama yapma zorunluluğu olmadan bu görüşmeleri gerçekleştirmek için birkaç sınırsız yerel numara satın alabilirsiniz. yer.

  • Birçok telefonla pazarlamacının, kendilerine bir şeyler satmaya çalışan insanları aradığı bir bölgede yaşıyorsunuz ve hiç kimse akşam yemeği saatinde rahatsız edilmekten hoşlanmaz! Biz her gün tekrar tekrar “hayır, teşekkürler” demekten vazgeçinceye kadar aramaya devam edecekler… yani fazladan hat satın almak, istenmeyen satış konuşmalarından daha az taciz anlamına gelir çünkü onlara bu numaranın yalnızca başka bir kişiye ait olduğunu söylemekle kalmayıp aynı zamanda da olduğunu söyleyebiliriz​ ama aynı zamanda başka birinin numarasının süresi yakında dolacak, dolayısıyla geride hiçbir şey kalmayacak zaten.

Geçici telefon numaraları, kısa bir süre için kullanılabilen telefon numaralarıdır.

Geçici telefon numaraları doğrudur ve telefon numaraları kısa bir süre için mevcuttur. Bu numaralar birincil telefon numaranız yerine kullanılabilir veya kimliğinizi korumak için kullanılabilir. Geçici sınırsız telefon numarası almanın en yaygın yolu, bunları akıllı telefonunuzdaki bir uygulama aracılığıyla satın almaktır. İhtiyaç duyduğunuz sayıda geçici sınırsız telefon numarası setine erişiminiz olacak ve her set farklı bir süre boyunca geçerli olacaktır.

 Geçici telefon numaraları, birincil telefon numaranız yerine kolaylıkla kullanılabilir; böylece kimliğinizi koruyabilir ve kişisel bilgilerinize kimlerin erişebileceğini sınırlandırabilirsiniz.

Geçici telefon numaraları kişisel bilgilerinizi gizli tutmanın harika bir yoludur. Yine de insanlarla ve şirketlerle etkileşim şeklinizi değiştirmenin harika bir yolu olabilirler. Yeni şeyler denemenin yollarını arıyorsanız, geçici telefon numarasının favori kullanımlarımızdan bazıları şunlardır:

  • İş başvurusunda bulunurken birincil numaranız yerine geçici bir numara kullanın. Bu şekilde işverenler, sizi işe alıp almama konusundaki kararlarını etkileyebilecek, hayatınızla ilgili kişisel ayrıntılara erişemez.

  • Bir pozisyon için adaylarla görüşürken hem onların hem de sizin mahremiyetinizi korumak için geçici bir numara kullanın!

  • Aynı anda birden fazla geçici numara kullanabilirsiniz; biri işle ilgili amaçlar için, diğeri ise yalnızca çevrimiçi alışveriş yapmak veya uçuş rezervasyonu yapmak gibi eğlenceli şeyler için (bu web siteleri bir e-posta adresi gerektiriyorsa).

Geçici telefon numaralarını çevrimiçi ararken çeşitli hizmetlerle karşılaşacaksınız.

Geçici telefon numaralarını çevrimiçi ararken, çeşitli farklı hizmetlerle karşılaşırsınız. Bazıları özgürdür, bazıları değildir; bazıları yerel, bazıları değil; bazıları geçicidir, bazıları değildir; ve benzeri. Önemli olan ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun olanı bulmaktır.

Herkes için tek bir en iyi seçenek olmasa da (sınırsız bile olsa), en az bir veya iki sağlayıcının gereksinimlerinizi karşılaması ihtimali yüksektir.

Birçoğu ücretsiz! Bazıları geçici sınırsız telefon numaraları sunar

Google Voice veya TrueCaller’dan ücretsiz bir geçici telefon numarası alabilirsiniz. Bu hizmetler sınırlı bir süre için çeşitli numaralar sağlar ve hatta bazıları sınırsızdır.

Diğer servisler:

  • Grasshopper, herhangi bir eyalette kullanılabilecek geçici bir sabit hat veya cep telefonu numarası satın almak da dahil olmak üzere, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli telefon numarası türleri sunar.

  • Ring Central’ın sanal ofis çözümleri, müşterilerin normal telefonlarda, akıllı telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarda çalışan kendi sanal iş numaralarını oluşturmalarına olanak tanır.

Freeje, hem ticari hem de kişisel kullanıcılar için sanal telefon numaraları ve diğer ilgili iletişim araçlarının lider sağlayıcısıdır.

Freeje bir sanal telefon numaralarının lider sağlayıcısı ve hem ticari hem de kişisel kullanıcılar için diğer ilgili iletişim araçları.

Ekipleri 15 yılı aşkın bir süredir telekomünikasyon sektöründe yer alıyor ve dünya çapında milyonlarca müşteriye hizmet veriyor. Deneyimimizin mümkün olan en yüksek kalitede hizmeti ve en çok ihtiyaç duyduğunuz anda mükemmel müşteri desteğini almanızı sağlayacağından emin olabilirsiniz.

Freeje’den geçici ve sınırsız bir telefon numarası alabilirsiniz.

Freeje, hem ticari hem de kişisel kullanıcılar için sanal telefon numaraları ve diğer ilgili iletişim araçlarının lider sağlayıcısıdır. Sanal numaralar, VoIP ve SMS dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunar.

Alan kodunuzda geçici ve sınırsız bir telefon numarası veya özel bir sabit hat numarası arıyorsanız Telnum size yardımcı olabilir! Herhangi bir ABD alan kodunu sağlayabilirler, böylece arama yaparken uzak mesafe ücretleri konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Son sözler

Freeje’den alacağınız geçici numaraların yalnızca belirli bir coğrafi bölgede kullanılabileceğini lütfen unutmayın. Bu, manuel olarak yönlendirilmedikleri sürece bu alanın dışındaki numaralardan çağrı alamayacağınız anlamına gelir. Gizliliğinizin korunmasına ve başkalarıyla erişilebilir iletişim sağlanmasına nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen web sitemizi ziyaret edin veya bugün bizi arayın!

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top