Teknoloji

Casper VIA X30 ve Android 12 yazılımı

VIA X30

Casper VIA X30, güncel Android 12 işletim sistemini kullanıyor. Sade ve basit bir arayüz sunan telefonun işletim sistemi teması, stok Android temasına oldukça yakın olması kullanıcıların kolay alışması için tasarlandığı görülüyor. 

Yerli üretim Casper VIA X30 Android’in son sürümü ile Android deneyimini üst seviyelere çıkardığı görülüyor Android 12 ile birlikte birçok yeni özellik ve performans iyileştirmesi ile geliyor. 

Android 12 ile Gelen Özellikler

Android 12 ile birçok yeniliği ile birlikte geliyor. Casper VIA X30 Android’in en güncel sürümüyle kullanıcılara sunuluyor. İşte o özellikler:

  • Android 12, gizlilik konusunda kullanıcılara daha fazla şeffaflık ve kontrol sunuyor. Web sitelerinde kabul etmek zorunda kaldığınız çerezler hakkında daha fazla bilgi veriliyor. Ayrıca uygulamaların dışa aktarımı daha güvenli şekilde yapılıyor.
  • Android 12 ile bildirim tasarımını da yeniliyor. Bildirimler daha modern ve işlevsel hale getiriliyor. Bildirimlere dokunduğunuzda, doğrudan açılması gereken uygulama veya işleme yönlendiriliyorsunuz. Ayrıca bildirimleri ertelemek de mümkün oluyor. Erteleme süresini de kendiniz belirleyebiliyorsunuz.
  • Tek elle kullanımı kolaylaştıran birkaç tasarım değişikliği de içeriyor. Ayarlar menüsü güncellenirken, tek elle daha kolay erişim sağlayacak birkaç değişiklik yapıldığı görülüyor.  

Bu özellikler sadece Android 12’in bir kısım özellikleri yer alıyor. Casper VIA X30 kullanıcıları için Android 12 oldukça heyecan verici. Bu güncelleme, daha iyi performans, daha kullanıcı dostu bir arayüz ve daha fazla gizlilik ve güvenlik özellikleri sunacak. 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top