Ekonomi

Finansbank İhtiyaç Kredisi Nasıl Çekilir?

Finansbank, tüm müşterilerine her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduğunu gösteriyor. Farklı ihtiyaçlar için özel hazırlanmış ihtiyaç kredisi teklifleri sunuyor. Finansbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları ve faiz oranları hakkında bilgi alarak, ihtiyaçlarını karşılayacak kadar kredi başvurusunu hemen yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi için bankanın web sitesi üzerinden online form doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi seçeneklerini farklı kampanyalar altında sunuyor.

İhtiyaç Kredisi İçin İstenen Belgeler

Finansbank ihtiyaç kredisine başvuruda bulunacak olanlar, tüm şartları inceledikten ve istenilen belgeleri hazırladıktan sonra başvuru işlemlerini yapabiliyor. İhtiyaç kredileri için öncelikle kimlik ve ikametgah belgelerinin hazırlanması gerekiyor.

Adres sistemine kayıtlı olmayanlar, isimlerine düzenlenmiş son döneme ait çeşitli faturaları sunabiliyor. Çekilecek ihtiyaç kredisi miktarına göre gelir belgesi, ipotekli işlemler için kira kontratı ya da gayrimenkul tapu fotokopileri istenen evraklar arasında yer alıyor.

İhtiyaç Kredisi Başvuruları

Finansbank kredilerinden faydalanmak isteyenler, ihtiyaç kredileri için şu yöntemleri kullanarak başvuruda bulunabilirler:

  • Online web sitesi üzerinde “hemen başvur” butonu tıklanarak,
  • Alo kredi hattı numaralarını arayarak,
  • İnternet şubesi ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden herhangi bir belge talep edilmeden,
  • Finansbank şubelerinden,

Krediye ihtiyacı olanlar, bu yöntemleri kullanarak başvurularını hemen yapabiliyor ve kısa sürede kredilerinin onaylanmasını sağlayabiliyorlar.

Finansbank İhtiyaç Kredisi Ne Kadar Veriliyor?

İhtiyaç durumunuza göre bankaların kredi kampanyalarını ve faiz oranlarını karşılaştırarak seçim yapabilirsiniz. Finansbank, online başvuru yöntemleri ile tüm müşterilerine en fazla 150.000 TL’ye kadar anında ihtiyaç kredisi veriyor.

İhtiyaç kredisi için Finansbank internet şubesinden, web sitesinden ya da çağrı merkezi iletişimi ile 150.000 TL’ye kadar farklı limitlerde kredi başvurunuzu yapabilir ve birkaç gün içerisinde hesabınıza yatmasını sağlayabilirsiniz.

Finansbank Kredi Kullanma Şartları Nelerdir?

Finansbank taşıt kredisi ya da ihtiyaç kredisi gibi çeşitli kampanyalar için özel şartlar belirliyor. 

Kredi kampanya seçeneklerinden faydalanabilmeniz için şu şartlara uymanız gerekiyor:

  • 18 yaşından büyük olmak,
  • Kredi ödemelerinin zamanında ve eksiksiz olarak yapılmış olması,
  • Gelirinizi belgelendirmek,
  • İpotekli işlemlerde, eşin rızasını gösteren belgenin bankaya sunulması,

Bu şartları yerine getirenler, ihtiyaç ya da diğer kredi kampanyaları için başvurularını yapabilecek, kampanya kapsamında verilen miktarın hesabına aktarılmasını sağlayabilecektir.

Kimler İhtiyaç Kredisi Alabilir?

Finansbank, başvuruda bulunan müşterilerinin kredi notu ve gelir sorgulamasını yaparak başvurularını onaylıyor ya da ret ediyor. 18 yaşını doldurmuş olan ve kredi notu, 1.100 puan üzerinde olanlar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor. TCMB kara listesinde yer alanların başvuruları kabul edilmiyor. Başvuruların onaylanabilmesi için istenilen tüm belgelerin eksiksiz sunulması gerekiyor.

Finansbank İhtiyaç Kredisi Kaç Günde Veriliyor?

Finansbank kredi kampanyaları için bankanın müşteri hizmetlerinden detaylı bilgiler alınabiliyor. Online olarak yapılan ihtiyaç kredisi başvuruları, anında verilebiliyor. Talep edilen kredi miktarına ve istenilen belgelerin incelenme sürecine göre bazen bir iki gün sürebiliyor. Banka tarafından kredi başvurusu onaylandığı anda talep edilen kredi miktarı müşteri hesabına aktarılıyor.

Finansbank Kredi Miktarı ve Vade Seçenekleri

İhtiyaç kredisi için Finansbank’ı tercih ettiğinizde, 250 TL – 150.000 TL arası anında kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. İhtiyaç kredileri için müşterinin tercihine göre 3, 6, 9, 12 ay gibi geri ödeme vade seçenekleri kullanılabiliyor. Anında kredi için belirlenen faiz oranı ne ise o oranda kredi çekimleri yapılabiliyor.

Kredi Hesaplama

Bankalar, 2023 yılı için ihtiyaç kredisi limitleri ve faiz oranlarını belirleyerek müşterilerine sunuyor. Finansbank kredileri ile ilgili hesaplama işlemlerini web sitesi üzerinden yapabiliyorsunuz. En Cazip web sitesini ziyaret ettiğinizde, kredi hesaplama robotunu kullanarak, kredi türünü, tutarını ve vade seçimini yaparak hemen hesaplayabiliyorsunuz. 

Web sitesinde verilen güncel bilgilere göre Finansbank 12 aya kadar kısa vadeli ihtiyaç kredilerinden %1.43 faiz oranı ile faydalanabileceğiniz gösteriliyor. Kredi tutarını belirleyerek aylık ödeme miktarını ve toplam ödenecek tutarı hesaplayabiliyorsunuz. Bu bilgileri edindikten sonra hızlı başvur butonunu tıklayarak başvuru yapabiliyorsunuz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top