Eğitim

Dijital Çırak Programı #2 Başlıyor

Dijital Çırak Programı #2 Başlıyor

Geçtiğimiz yılda bir ilki düzenlenen dijital çırak programı çok sevildi ve kaçıran kişiler için bir yenisi daha düzenlenmesi kararı alındı. 

Bu sene ikincisi düzenlenen dijital çırak, alanında uzman birçok eğitmen ile beraber yeni bir serüvene başlıyor. 

Dijital pazarlama alanında oldukça donanımlı eğitmenlerle beraber geçecek bu eğitim SEO alanından UX Tasarım eğitimine kadar kapsamlı bir şekilde ilerleyecek. Dijital çırak programı sayesinde birçok alandan kabul edilen ve ilgi gösteren kişilere bu alanda yol göstermek, yeni stajyerler ve çalışanlar yetiştirerek istihdam sağlamak ve eğitim katılımcılarına mentörlük yapmayı amaçlıyor. Şimdi dijital çırak programının detaylarına bakalım.

Dijital çırak Programı başlıyor
Dijital çırak Programı başlıyor

Dijital Çırak Programı Nedir?

Geçen yıl düzenlenmiş olan 2022 yılı dijital çırak programında katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşılmıştı. Bu sene bu ilgiye karşılık olarak ikincisi düzenlenen dijital çırak programında alanında oldukça başarılı isimlerin yer aldığı 12 eğitmenle beraber tekrar eğitimlerine devam edecek. İmza şirketinin geçen yıl düzenlediği programda dijital pazarlama alanında yeni stajyerler yetiştirmiş ve bu yetiştirmiş olduğu kişiler arasından bir kısmını ekibe katılırken bi diğer kısım için ise başka firmalarla çalışılması için aracılık yapıldı. Yine bu programda da aynı şekilde ilgi duyan ve eğitimi almak isteyen kişilerle buluşarak eğitim sonunda iş teklifinde bulunmak yada sektöre kazandırmak için hazırlıklar başladı. 

Dijital çırak Programı başlıyor
Dijital çırak Programı başlıyor

Eğitim Ücreti Nedir?

Eğitim tamamen ücretsiz olup gelen kişilerin haftada en az 1 gününü ofise ayırarak eğitimde öğrenmiş olduğu bilgilerin pratiğe dökülmesi bekleniyor. Eğitimde öğrenmiş oldukları bilgileri uygulayacakları ortam sayesinde daha çok bilgi ve deneyim sahibi olmalarına imkan sağlayacak. 

Dijital çırak Programı başlıyor
Dijital çırak Program yakında başlıyor

Kaç Kişi Kabul Edilecek ve Kimler Başvuru Yapabilir?

Eğitim sürecinde 20 kişi bu programa kabul edilmiş olacak. Eğitimler devam ederken 2 hafta boyunca gelmeyen kişilerin eğitimlerine son verilecek. Yedek bir liste olmayacak. Yerine birisi alınmayacak.

Eğitime katılım sağlayacak kişilerin üniversite son sınıf olması (tüm bölümlerden olabilir) gerekmektedir ve farklı kurumlarla çalışmayan kişiler arasından seçilecek.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Dijital çırak programının son başvuru tarihi 4 Kasım 2023 saat 23.59’a kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

Dijital Çırak Programı #2 başlıyor
Dijital Çırak Programı #2 başlıyor

Eğitim Nerede Düzenlenecek ve Ne Zaman Olacak?

 Eğitimlerin tamamı İmza şirketinin Konya’daki ofisinde verilecek. Eğitmenlerin bir kısmı ise çevrimiçi bağlanarak eğitimlerini verecekler. İmza şirketinin açık adresi; Melikşah Mh. Zuhal Sk. No:4/2 Meram/Konya. Eğitimler başvurular tamamlandıktan sonra her cumartesi eğitimler verilmeye başlanacak. İlk eğitim tarihi 11 Kasım 2023’de saat 11.00 – 14.00 arasında yapılacak.

Eğitim Kapsamı Nedir ve Kimler Tarafından Verilecek?

Eğitim Süresi Ne Kadar Olacak?

Dijital Çırak Programında toplam eğitim süresi 16 hafta olacak ve 48 saat sürecek. SEO eğitimine ayrılan süre 15 saat iken diğer eğitimler ise 3’er saat şeklinde ilerleyecek. 

Eğitimde Yol ve Yemek Masrafı Karşılanıyor Mu?

Dijita çırak eğitimi boyunca yemek masrafları imza şirketine ait olacak ve haftasonu eğitimleri de içinde ikramlar sağlanacaktır. Fakat yol masrafları karşılanmıyor. 

Eğitim Sonunda Katılım Belgesi Veriliyor Mu?

Dijital Çırak Programında eğitim sürecinin tamamlanması ile birlikte katılım göstere herkese katılım belgesi verilmektedir. Bunun yanı sıra iş için yönlendirmeler ve mentörlük de yapılmaktadır. 

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

İmza İnternet Teknolojileri sitesinden başvuru formunu doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top