Siyaset

Dünyayı dolaşan Ali Erbaş, Anıtkabir’de katılmadığı tören sayısı 27 oldu!

Yurtdışı ziyaretiyle dikkat çeken Diyanet İşleri Lideri Ali Erbaş, bir kere daha Anıtkabir’deki resmi merasime katılmadı. Vazife müddeti boyunca …

Yurtdışı ziyaretiyle dikkat çeken Diyanet İşleri Lideri Ali Erbaş, bir kere daha Anıtkabir’deki resmi merasime katılmadı. Vazife müddeti boyunca hiç Anıtkabir’i ziyaret etmeyen Erbaş, üst üste 27. sefer merasimde yer almadı.

Erbaş’ın, gününü Anıtkabir’e yaklaşık 10 dakika uzaklıktaki başkanlıkta geçirdiği öğrenildi. Öte yandan, cuma hutbesinde 10 Kasım’a değinmeyen Diyanet, yayımladığı bildiride Atatürk’ün ismini bile geçirmedi. Açıklamada, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve birinci cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Paşa’yı vefatının 84. yılında hürmet ve minnetle anıyor, geçmişten günümüze vatan ve mukaddesat yolunda canını feda eden şehit ve gazilerimizi rahmetle yâd ediyoruz. Kutlu bir mazinin evlatları olarak bugün bizlere düşen vazife, ecdadımızın, uğruna uğraş verdiği medeniyet kıymetlerimize sahip çıkmak, milletimizin ve devletimizin huzuru ve refahı için çalışarak daha hoş yarınları tesis edebilmek için uğraş göstermektir” denildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Haberler

To Top